Aluminium oplossingen:

Wij zijn product engineers en bedenken en ontwerpen klant specifieke oplossingen met aluminiumprofielen. Producten waar we onze klanten veel werk en tijd mee uit handen nemen. In een wereld die continu verandert en waarin alles steeds sneller en luxer moet. Wij denken mee. En stappen mee in die tijdmachine. Daarom leveren we jou oplossingen die het werk makkelijker maken. Helemaal aangepast aan de tijd van nu. Noem ons designers. Creatieve ontwerpers. Ontwerpgoeroes. We zijn gewoon graag bezig met aluminium. En maken de allerbeste oplossing voor jou.

Design en engineering gaat prima met aluminium constructieprofielen van Van Pel. Met de profielen van aluminium op maat en de bijbehorende accessoires van het toonaangevende merk Norcan. Desgewenst bouwen de professionals van Van Pel uw product op maat.

Wat maken wij zoal:

 • Frames
 • machine-afscherming
 • beschermkappen
 • hekwerken
 • kasten
 • ramen en deuren
 • werktafels (werkplekinrichting)
 • trolleys
 • transportkarren
 • transportbanden
 • En nog veel meer………………

 

Wij leveren aluminium profielen om zelf aluminium producten samen te stellen, die geheel voldoen aan uw eigen wens en behoefte. Wilt u om wat voor reden dan ook niet zelf een product in elkaar zetten? Neem dan contact met ons op, want het is ook mogelijk om onze professionals in te schakelen om op maat gemaakte aluminium producten te maken, zoals frames, machine-afscherming, beschermkappen, hekwerken, kasten, ramen en deuren, een verstelbare werktafel, een trap of een bordes.

Aluminium constructieprofielen van hoge kwaliteit

De aluminium constructieprofielen zijn van Norcan, een toonaangevende fabrikant van aluminium profielen. Op een eenvoudige manier kunt u met de Norcan-profielen een sterk en mooi product van hoge kwaliteit maken.

Functionele, esthetische en stabiele aluminium verbindingen

De functionele en esthetische eigenschappen van onze aluminium profielen blinken uit in eenvoud. De grote kracht van ons aluminium profielsysteem is de H-structuur in combinatie met de universele M8 bevestigingsmiddelen, waarmee u zeer stabiele verbindingen kunt maken.

 
Hoe gaan wij te werk:

Gezamenlijk met u stellen wij een projectplan op, dit zal er ongeveer als volgt uitzien:

 • Intake gesprek en bezichtiging van de locatie
 • Prijsindicatie of offerte
 • Tekening in 2D of 3D van het te leveren eindproduct
 • Productie
 • Levering met eventuele gebruikerstraining

Van Pel is de deskundige partner voor uw complete laboratoriuminrichting. Tijdens het gehele traject, van advies tot levering, installatie en nazorg, zijn we u graag van dienst. Daarbij heeft u de keuze uit standaard producten, ‘customised’ producten of oplossingen die wij volledig op maat voor u vervaardigen.

"We denken graag mee om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op uw (bedrijfs)processen. Hoe zien de processen in uw lab eruit en hoe kunnen wij hier een optimale inrichting voor ontwikkelen? In overleg met u realiseren we een zo efficiënt mogelijke oplossing, waarbij we meedenken in routing, materiaalkeuze en andere zaken die van belang zijn bij een goede werkomgeving. Er zijn allerlei denkbare situaties én tal van mogelijkheden. Hoe kunnen we ú meerwaarde bieden?"

Meedenken bij het realiseren van aluminium producten

Bent u op zoek naar een originele en kwalitatief hoogstaande aluminium oplossing op maat? Van Pel levert u graag het juiste aluminium product! Heeft u vragen over welke profielen voor uw product het meest geschikt zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Kennis:

Ons ervaren team staat klaar om u advies en praktische ondersteuning te geven bij het implementeren van complexe, toepassingsspecifieke taken vanaf de planningsfase. Dit geldt niet alleen voor nieuwe productieprocessen, maar ook voor conversieprojecten.

Nieuwsgierig geworden naar ons laboratorium meubiliar en wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Maakt u gerust een afspraak met een van onze productspecialisten. Wij helpen u graag verder op weg!