Wie is Van Pel, en wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn een toonaangevend en gerenommeerd bedrijf wat zich alleen bezig houdt met meubilair. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan technologieën, producten en diensten voor lab toepassingen betreffende allerlei applicaties.

Als u op zoek bent naar een specialisisch bedrijf dat u kan ondersteunen met technische en dienstenexpertise en u hoogwaardige, kosteneffectieve producten en ondersteuning kan bieden, zijn wij van mening dat wij de ideale keuze zijn. Van Pel heeft de branchekennis waar u naar op zoek bent tevens brengt onze passie u verder en zijn we uiteraard trots op wat we doen.

We zijn erop gericht onze klanten te ondersteunen bij inventariseren van de juiste meubilair voor uw applicatie.

Van tekening tot realisatie hebben wij alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project integraal te realiseren.

Van Pel is de deskundige partner voor uw complete laboratoriuminrichting. Tijdens het gehele traject, van advies tot levering, installatie en nazorg, zijn we u graag van dienst. Wij leveren onder andere laboratoriummeubilair, zuurkasten, veiligheidskasten etc. etc. Daarbij heeft u de keuze uit standaard producten, ‘customised’ producten of oplossingen die wij volledig op maat voor u vervaardigen.

Bij Van Pel werken we met hoogwaardige materialen en staat een uitstekende service hoog in het vaandel. Bovendien bieden we onze producten en diensten aan tegen scherpe prijzen, zodat u altijd profiteert van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Indien gewenst leveren we maatwerk.

Een laboratorium is niet af met alleen maar de juiste meubels. Het werkt pas als ergonomie, uitstraling, luchtbehandeling en veiligheid perfect met elkaar in balans zijn. Een plek waar mensen geïnspireerd en gemotiveerd raken. Als totaalinrichter maakt van Pel op basis van uw wensen, veiligheidseisen én onze expertise uw ideale laboratorium

Duurzaamheid:

In plaats van dingen weg te gooien als ze hun doel hebben gediend, geloven we dat alles wat we kopen, gebruiken of consumeren moet worden gerecycled of omgezet in energie. We ondersteunen een circulaire economie waar onze materialen standaard wordt hergebruikt, bijproducten kunnen worden gebruikt voor energieopwekking of bemesting van gewassen, producten worden ontworpen om langer mee te gaan en duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons leven. Alles wat we doen, werkt aan het realiseren van deze visie voor onze klanten.

Kwaliteit en accreditaties:

Wij geloven dat kwaliteit en milieu de hoekstenen zijn van onze bedrijfsstrategie. We zijn er trots op hoogwaardige producten en diensten te bieden naast duurzame oplossingen en op deze manier ondersteunen we u bij het bereiken van uw kwaliteits-, gezondheids- en veiligheids- en milieudoelstellingen.

Gezondheid & Veiligheid:

Veiligheid is ieders zaak. We moeten allemaal een rol spelen om te zorgen dat de werkplek veilig is.

Ons primaire doel is om de gezondheid van onze werknemers en anderen die getroffen zijn door onze ondernemingen te beschermen. Door voldoende middelen ter beschikking te stellen, zorgen we ervoor dat we onze mensen beschermen, werken veilig uitvoeren en onze wettelijke verplichtingen nakomen.